IniciNoticiesEsportsEL CLUB BÀSQUET TORDERA I EL FUTSAL TORDERA ORGANITZEN UNA JORNADA DE...

EL CLUB BÀSQUET TORDERA I EL FUTSAL TORDERA ORGANITZEN UNA JORNADA DE FORMACIÓ I PARTITS D’ENTRENADORS ENTRE LES DUES ENTITATS

PAquest proper dilluns 8 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima, el pavelló poliesportiu municipal acollirà una jornada esportiva i a la vegada també formativa  a càrrec del CBTordera i el Futsal Tordera. No és la primera vegada que aquests dos clubs s’uneixen per dur a terme activitats en el pavelló. Ja han organitzat algun  altre  campus,  entre altres trobades. La part formativa només serà per a l’entitat basquetbolística, amb un curs d’auxiliars de taules realitzat pel mateix club. La part esportiva ja serà conjunta amb els entrenadors de cada entitat que jugaran un partit de futbol sala i un altre de bàsquet entre ells. Jordi Rodenas, coordinador del CBTordera, ens explica amb més detalls la jornada d’aquest proper dilluns.

Rodenas trobada 1

Rodenas valora positivament la relació que hi ha entre les dues entitats.

Rodenas trobada 2

Els propers actes del CBTordera ja es duran a terme dins la festivitat de Nadal, mentre que el Futsal Tordera està preparant, conjuntament amb en Javi Rodríguez, exjugador de la secció de futbol sala del FCBarcelona,  un campus de Nadal a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES