IniciNoticiesEntitatsEL CLUB ESPORTIU ESCOLA DE BÀSQUET TORDERA ORGANITZA UN CONCURS INTERN...

EL CLUB ESPORTIU ESCOLA DE BÀSQUET TORDERA ORGANITZA UN CONCURS INTERN ENTRE JUGADORS/ES DEL CLUB DE FELICITACIONS NADALENQUES VIA WHATSAPP

ceebS’acosten les dates nadalenques i des de les entitats esportives torderenques  ja es preparen per rebre aquesta festivitat amb promocions, concursos i loteria de Nadal entre d’altres activitats. Des del CEEB Tordera, aprofitant les noves tecnologies i les aplicacions dels telèfons mòbils, enguany innoven amb un concurs via whatsapp. Marc Alonso, entrenador del primer equip i director tècnic del club, ens explica d’on sorgeix la idea.

Alonso concurs whatss

En aquest concurs només poden participar jugadors/es del CEEB i tenen fins al 10 de desembre per poder fer-ho. Han de fer vídeos on  ha d’aparèixer la temàtica del bàsquet, CEEB Tordera i el Nadal, amb una durada màxima de trenta segons. El dia 11 de desembre es penjaran d’una forma oberta a través del facebook oficial del club, per tal que entre totes les amistats d’aquesta xarxa social, es pugui votar el vídeo que més els  agradi. L’autor o els autors del vídeo guanyador s’emportaran un lot de marxandatge de l’entitat i podran participar en un entrenament del primer equip del primera catalana femenina.

ÚLTIMES NOTÍCIES