IniciNoticiesCulturaL’ESCOLANIA DE MONTSERRAT EN CONCERT AL TEATRE CLAVÉ DE TORDERA.

L’ESCOLANIA DE MONTSERRAT EN CONCERT AL TEATRE CLAVÉ DE TORDERA.

escolaniaAquest divendres arriba un dels plats forts de la programació estable del Teatre Clavé. Formada en l’actualitat per més de cinquanta nois de nou a catorze anys, l’Escolania de Montserrat arriba ara a Tordera, en un concert al Teatre Clavé. Serà divendres 28 de novembre a les 9 de la nit, amb un programa de temàtica nadalenca format per una primera part amb temes de mestres de l’Escolania i un segona part amb peces més populars. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca la singularitat d’aquesta actuació.

navarro escolania

Les entrades pel concert de l’Escolania de Montserrat tenen un preu de 20€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

El concert de l’Escolania de Montserrat és una de les darreres propostes de la programació estable del Teatre Clavé per al darrer quadrimestre de 2014. En l’àmbit de la música restarà només el concert de Sant Esteve, que tindrà com a ingredients principals Nadales tradicionals, valsos i polques.

muntdemunts_TeatreClaveD’altra Banda,  Munt de munts, d’Hirondela Teatre, tanca dissabte 29 de novembre el Cicle familiar 2014 del Teatre Clavé. Munt de munts és un espectacle que gira entorn uns munts de roba i dos personatges interpretats per en Carles Vendrell i la Mamen Sánchez. En Carles ens explica l’argument de l’obra.

munt de munts

La proposta d’Hirondela Teatre arriba al Teatre Clavé el dissabte 29 de novembre en dues funcions: a les 17:00h i a les 18:30h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat/estable/muntdemunts o a la taquilla del Teatre Clavé. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen 2€ de descompte per aquesta funció.

ÚLTIMES NOTÍCIES