IniciNoticiesSocietatEL BANC DELS ALIMENTS PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A...

EL BANC DELS ALIMENTS PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DEL GRAN RECAPTE. A TORDERA ELS ALIMENTS ES PODRAN PORTAR AL SUPERMERCAT DIA I AL BON PREU DEL COSTAT DE LA GASOLINERA.

gran recapteEl Banc dels Aliments està enllestint els últims detalls pel Gran Recapte 2014, que es durà a terme els dies 28 i 29 de novembre. Per això fa una crida a la solidaritat dels catalans, perquè col·laborin en la fita de recollir 3.000 tones de menjar per a les famílies més necessitades, i així superar les prop de 2.300 tones de l’any passat.

A Tordera els aliments es podran portar al supermercat Dia i al Bon Preu del costat de la gasolinera. Els integrants de la llar El Rusc seran els encarregats de col·laborar en la recollida d’aliments als supermercats del nostre municipi. Des del Banc es demana als ciutadans que aportin sobretot els aliments més necessaris com són oli, llet llegums i conserves de carn i peix.  Escoltem el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Eduard Arruga.

gran recapte 1

En el Gran Recapte d’enguany hi col·laboraran més de 20.000 voluntaris, que es distribuiran en 130 punts de recepció i una cinquantena de cadenes de supermercats. En total hi haurà 2.000 punts de recollida d’aliments. Se n’han creat de nous en magatzems de capitals de comarca, per tal d’estalviar els costos de transport i guanyar temps.

Eduard Arruga alerta que el canvi de subministrament de les ajudes de la UE, que es repartiran dos cops l’any en comptes de 4 com es feia fins ara, pot afectar el suport alimentari de les 250.000 famílies que se’n beneficien.

gran recapte 2

Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya.