IniciNoticiesEsportsLA VICTÒRIA PREDOMINA AMB LA MAJORIA DELS PARTITS DISPUTATS PER ELS PRIMERS...

LA VICTÒRIA PREDOMINA AMB LA MAJORIA DELS PARTITS DISPUTATS PER ELS PRIMERS EQUIPS TORDERENCS.

Foto 18 hoqueiAquesta passada jornada esportiva torderenca, la penúltima del mes de novembre, la majoria dels primers equips torderencs que han disputat els seus partits s’han emportat la victòria.

El dissabte per la tarda van iniciar-se els partits. El sènior femení del Club Bàsquet Tordera va disputar el seu matx a la pista del UEMataró “B” de la tercera catalana femenina. Van perdre d’una manera contundent contra les quartes de la lliga per 83-26. A les set de la tarda, va jugar el seu partit el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera a la pista del CESET de Girona amb la jornada número vuit de la primera catalana femenina. Segueixen aconseguint victòries les torderenques, en aquest cas per 53-78 va ser el triomf, assegurant la tercera posició de la lliga. A dos quarts de vuit del vespre va jugar el Club Patí Tordera a la pista del Noia Freixenet. Els torderencs en tot moment van estar per sobre dels locals, de fet el resultat a la mitja part era de 0-3. Amb una gran segona part el resultat és va acabar de lligar amb un 3-5 final. Aquesta setmana en el parroquial hi haurà el partit de la jornada i el derbi maresmenc entre el Tordera i el Mataró que va últim de l’OK Lliga.

La jornada de diumenge a les tres del migdia va jugar el Futsal Tordera en el pavelló poliesportiu contra la penya barcelonista Montgrí. Els torderencs van gestionar molt bé el partit i van tornar els tres punts amb el resultat de 3-1. A les quatre de la tarda el Club Futbol Tordera va desplaçar-se fins a Camprodon en aquesta jornada de la segona catalana. Els torderencs van perdre per 2-0, els locals que són un dels candidats a pujar, de fet, l’any passat es van quedar a les portes de poder-ho fer, van plantejar una estratègia que va acabar d’incomodar els de Tordera que no van tenir el dia. Per tancar el cap de setmana esportiu, el sènior masculí del CBTordera va jugar a casa contra el Bàsquet Sant Pol 07. Desprès de dues pròrrogues els torderencs finalment van guanyar el partit per 103-93.

ÚLTIMES NOTÍCIES