IniciNoticiesEducacióES RECULLEN SIGNATURES PER DEMANAR LA RETIRADA D’UNES SENYALS PINTADES AL PATI...

ES RECULLEN SIGNATURES PER DEMANAR LA RETIRADA D’UNES SENYALS PINTADES AL PATI DE L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES QUE INCREMENTEN EL RISC DE RELLISCADES. L’AJUNTAMENT PREVEU SOLUCIONAR-HO EN LES PROPERES SETMANES.

02522Un pare de l’escola Serra de Miralles, ha recollit en l’ última setmana unes 170 signatures per reclamar a l’ajuntament que millori unes deficiències de seguretat en el pati de l’escola Serra de Miralles. En concret, es demana que es retirin unes senyals viaries pintades en el pati i que s’ utilitzen per el curs d’educació vial, que impulsa la policia local. Segons Xavier Rodríguez l’humitat  incrementa el risc de relliscades en aquest punt.

senyalls serra de miralles 1

L’ajuntament de Tordera en resposta a la demanda assegura que solucionarà la problemàtica en les properes setmanes. En aquest sentit, Xavier Rodríguez demana més celeritat i que les tasques es facin de manera immediata.

senyals serra de miralles 2

La regidoria d’ensenyament, en consens amb la direcció de l’escola, han acordat que els treballs de reparació del terra lliscant es faran durant les vacances de Nadal. Ho explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayró.

senyals cayro serra miralles

L’objectiu de totes les parts és eliminar aquestes pintures i així es minimitzar el risc de caiguda.

ÚLTIMES NOTÍCIES