IniciNoticiesComerçEL RECONEGUT CONSULTOR D’EMPRESES EMILIO DURÓ CONTAGIA EL SEU OPTIMISME EN UNA...

EL RECONEGUT CONSULTOR D’EMPRESES EMILIO DURÓ CONTAGIA EL SEU OPTIMISME EN UNA CONFERÈNCIA A TORDERA.

duroEmilio Duró -reconegut conferenciant internacional i un dels grans impulsors de la felicitat adquirida a través del optimisme- va impartir durant la tarda d’ahir al Teatre Clavé, una conferència titulada “Pensa diferent: el que de veritat importa”, centrada en les claus de l’èxit en l’àmbit personal , laboral i empresarial a través d’una actitud positiva.

Més de 350 assistents no van parar de gaudir, riure i emocionar-se amb les anècdotes i consells que va donar el conferenciant durant les 3 hores que va durar l’esdeveniment.

Proper i divertit , Emilio Duró va contagiar al públic de la seva energia, animant-los a ser els que realment vulguin ser, a preocupar sobretot de ser feliços i a ser optimistes .

La millor manera d’aconseguir-ho, va dir, és tenir un motiu pel qual aixecar-se cada matí, però que el secret de la felicitat està en tenir una actitud positiva , a eliminar la paraula “no” de qualsevol pensament que tinguem i en estar convençuts que, si volem, som capaços de tot . L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia valorava la conferència.

alcalde emilio duro

El conferenciant va abandonar l’escenari per passejar-se entre els assistents , animant-los a riure perquè “vivim en un món que ha deixat de riure” i, en diverses ocasions, va recórrer als nens com el mirall en el que els adults haurien de mirar-se per afrontar la vida amb il·lusió .

Des de fa 20 anys, Emilio Duró és un dels impulsors mundials de la felicitat adquirida a través de la motivació i l’optimisme. Actualment, treballa com a formador en les primeres empreses del país , com són Telefónica, Inditex, Barclays, Banc Sabadell, BBVA, Pronovias, Mango o Adolfo Domínguez .