IniciNoticiesPolíticaA LES 8 DEL VESPRE LES DADES DE PARTICIPACIÓ AL 9-N A...

A LES 8 DEL VESPRE LES DADES DE PARTICIPACIÓ AL 9-N A TORDERA ARRIBEN FINS ALS 4.716 PARTICIPANTS

IMG-20141109-WA0060A les 8 del vespre, a l’hora que haurien de tancar les portes a l’institut Lluís Companys per votar al procés participatiu del 9-N, les xifres de la participació a Tordera havia arribat fins als 4.716 vots. No obstant la quantitat de gent que esperava el seu torn per poder votar ha fet que el període de temps per fer-ho s’hagi allargat una estona més fins a que tothom ho hagi pogut fer. Per tant encara no sabem la xifra definitiva dels participants a Tordera ni tampoc ha començat el recompte del vots.

Qui al voltant de les 7 de la tarda s’ha acostat a l’institut Lluís Companys ha estat el regidor del PSC a Tordera Josep Romaguera que ha valorat les xifres de participació en aquell moment d’aquesta manera.

Romaguera participacio

Romaguera també ha explicat com és que finalment ha exercit el seu dret a vot davant la llibertat de fer-ho que havia donat el seu partit.

Romaguera valoracio 9-N

A aquesta hora de la tarda també hem connectat amb el torderenc Jordi Pimàs que ha votat a París, ciutat on resideix des de fa uns anys.

Jordi Pimas Paris

Mentrestant el tordenenc Marcel Montes segueix fent cua per poder votar a la Delegació de la Generalitat a Londres.

ÚLTIMES NOTÍCIES