IniciNoticiesPolíticaTORDERA SUPERA ELS 4.114 VOTS AL PROCÉS PARTICIPATIU A LES 6 DE...

TORDERA SUPERA ELS 4.114 VOTS AL PROCÉS PARTICIPATIU A LES 6 DE LA TARDA ALS QUE CALDRIA SUMAR-HI ELS TORDERENCS QUE HAN VOTAT A L’ESTRANGER

IMG-20141109-WA0003Fins a les 6 de la tarda ja han estat 4.114 persones les que s’han acostat fins a l’institut Lluís Companys per emetre el seu vot al procés participatiu del 9-N. Recordem que, segons els càlculs de Ràdio Tordera les persones que podrien votar a Tordera serien 13.450.

Però també hi ha torderencs que resideixen a l’estranger i que han anat a votar a les delegacions de la Generalitat dels països on resideixen actualment. Una d’aquestes és la Marta Torner que està d’intercanvi a Hong Kong, que a més d’anar a votar ha participat com a voluntària al procés. La Marta ens explica que hi ha anat a votar molta gent de fora de Hong Kong, ja que és la única ciutat de Xina on es pot votar.

Marta Torner Hong Kong

A Nova York hi ha anat a votar la Maria Barrera on des de fa 2 mesos està estudiant un màster. La Maria Barrera ens ha explicat que ha hagut de fer cua per poder votar a la Delegació de la Generalitat a Lexington Avenue i que alguns voluntaris han acollit a altres catalans que s’han hagut de desplaçar des d’altres ciutats nord-americanes per poder participar.

maria barrera NY

I a Brussel·les hi hem trobat en Gerard Vives que aquest matí ha trobat una cua de 2 hores per votar però que instants després la cua per entrar a la delegació de la Generalitat s’ha desbordat.

Gerard Vives brusseles

Més endavant també connectarem amb en Marcel Montes que està a Londres i que ja porta més de 3 hores fent cua per poder votar.

ÚLTIMES NOTÍCIES