IniciNoticiesPolíticaL’INSTITUT LLUIS COMPANYS SERÀ EL PUNT DE VOTACIÓ AQUEST DIUMENGE.

L’INSTITUT LLUIS COMPANYS SERÀ EL PUNT DE VOTACIÓ AQUEST DIUMENGE.

urnes9nL’institut Lluís Companys de Tordera serà el punt on es podrà votar el proper 9N en el procés de participació sobre el futur de Catalunya. En total, es disposaran de 14 meses per poder votar. Autocars Barrera posarà diumenge, 9N, autobusos de reforç per a tots els veïns de Sant Pere i urbanitzacions que vulguin anar a votar a l’Institut.
Pel que fa al veïnat de Sant Pere, es mantindrà l’horari i el preu habitual del Citybus durant el matí i, a més, s’hi afegiran gratuïtament busos que faran el trajecte directe Sant Pere – Institut – Sant Pere a les 11:00h , a les 12:00h i a les 13:00h. Els veïns de Sant Pere que vulguin anar a votar a la tarda, podran fer-ho gratuïtament amb el Citybus programat de manera habitual els diumenges a la tarda. Per altra banda, pel que fa a les urbanitzacions, Autocars Barrera informa que mantindrà el bus interurbà del matí, segons l’horari establert, i també s’oferirà un bus de reforç a la tarda, seguint el mateix horari que els dies laborables, amb destinació únicament a l’Institut Lluís Companys. En aquest cas, els busos a urbanitzacions del matí i de la tarda, seran gratuïts.

A través del web www.participa2014.cat podeu conèixer la mesa on podreu anar a votar. Al formulari disponible a internet s’hi ha d’introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI o a la  targeta d’identitat d’estranger.  L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que el punt de votació a Tordera serà a l’ institut Lluís Companys.

alcalde punt de votacio

Arreu de Catalunya hi ha un total hi ha més de 1300 locals per votar i 7000 meses amb urnes distribuïdes per tot el territori.

Segons la Generalitat, a la consulta del 9N podran participar-hi els catalans que tinguin 16 anys el 9 de novembre, residents a Catalunya o a l’exterior amb DNI amb adreça el algun municipi de Catalunya o bé estiguin inscrits a l’exterior. Per participar han de presentar el DNI vigent. També hi podran participar els nacionals d’altres estats, residents a Catalunya. Per participar han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger.

No cal registrar-se prèviament per a participar. Cada persona només podrà participar una sola vegada i quedarà registrada en un sistema informàtic i la participació és personal i intransferible.

Els punts de votació obriran a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre. A cada mesa hi haurà 3 voluntaris que vetllaran pel correcte funcionament de la consulta. A la papereta hi ha una pregunta on diu si “voleu que Catalunya esdevingui un Estat?” Les opcions de resposta són sí o no. En cas afirmatiu, ”Voleu que aquest Estat sigui independent?” Les opcions de resposta són sí o no. Ràdio Tordera oferirà una programació especial en motiu del procés de participació. Els serveis informatius emetran en directe, des de l’institut Lluís Companys, per seguir minut a minut el desenvolupament de la jornada. S’oferiran butlletins informatius cada hora per conèixer l’estat de les votacions i anècdotes de la jornada. L’actualitat de la jornada es podrà seguir també per internet a través de facebook i twitter de l’emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES