IniciNoticiesEducacióL’ASSOCIACIÓ CONSTRUINT CAMINS ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE ELS EFECTES POSITIUS DE LA...

L’ASSOCIACIÓ CONSTRUINT CAMINS ORGANITZA UNA XERRADA SOBRE ELS EFECTES POSITIUS DE LA MÚSICA EN ELS INFANTS.

Damaris31L’associació Construint Camins, de recent creació, organitza aquesta tarda una activitat al casal de joves. L’entitat destinada a desenvolupar programes d’intervenció socioeducativa en diverses àrees, vol contribuir al desenvolupament d’estratègies i habilitats psicològiques i socials als participants de les activitats que proposen. Míriam Gonzalez, membre de construint Camins explica els objectius de l’entitat.

construint camins 1

Avui faran una activitat amb la presència de la Dàmaris Gelabert (llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, especialista en Musicoteràpia, cantant professional i directora de Tot Sona) que exposarà la importància de la música per crear efectes positius en els infants, donada la seva relació amb els vincles afectius i emocionals. Ensenyarà com les cançons, els jocs musicals, els sons de diferents instruments… poden ser una eina per incidir en l’educació emocional dels infants. Escoltem Míriam Gonzalez.

construint camins 2

Des de l’entitat, consideren que aquest tema és important pel desenvolupament emocional dels nens i nenes, i volem compartir-ho amb els professionals i les famílies per treballar conjuntament cap a la mateixa direcció.

construint camins 3

La xerrada tindrà lloc avui a les 6 de la tarda, al casal de joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES