IniciNoticiesCulturaÉDREDON DE LA COMPANYIA QUEBEQUESA LES INCOMPLÈTES ARRIBA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ...

ÉDREDON DE LA COMPANYIA QUEBEQUESA LES INCOMPLÈTES ARRIBA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ EN EL MARC DEL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS.

edredon_TeatreClaveEl Teatre Clavé presenta aquest dissabte nova proposta del cicle familiar. Édredon s’adreça a infants d’entre 1 i 5 anys i utilitza la poesia del cos, les ombres i les projeccions de vídeo per iniciar els més petits en el descobriment del món. La gira d’Édredon pels equipaments que participen al festival El Més petit de Tots arriba al Teatre Clavé aquest dissabte 8 de novembre en dues funcions: a les 17h i a les 18:30h. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del teatre. Jordi Colomines, co-director del festival el més petits de tots, avança que veurem en l’espectacle Édredon.

edredon 1

Édredon s’inclou a la programació de la 10a edició d’El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits que tindrà lloc des del 8 fins al 23 de novembre a 10 ciutats del territori, entre elles i per segon any consecutiu, Tordera. De fet, el Teatre Clavé de Tordera també acollirà una altra proposta inclosa a la programació d’El Més Petit de Tots: Planeta KA, el dissabte 22 de novembre en quatre passis (16:30h, 17:10h, 17:45h i 18:30h).

En aquesta edició, El Més Petit de Tots celebra 10 anys de vida i s’ha apostat per una programació més internacional que mai. En aquest sentit, el festival mostrarà treballs de Quebec (Édredon de la companyia Les Incomplètes), de Brasil (El meu jardim de Grupo Sotovento), de França (Entre dues pluges de la Compagnie ak entrepôt), d’Holanda (Kleur de Dansmakers Amsterdam) i d’Alemanya (Primo d’Alfredo Zinola-Felipe González). El co-director del festival, Jordi Colomines ens explica com es presenta aquesta edició.

edredon 2

Un certamen singular i únic pel format i propostes d’espectacles (pensats i creats expressament per a infants de 0 a 5 anys) i la seva posada en escena, que esdevé exclusiu com a festival d’arts escèniques per a infants de fins a cinc anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES