IniciNoticiesSalutS'ORGANITZA UN CURS SOBRE PROMOCIÓ DEL BENESTAR EMOCIONAL ENTRE ELS JOVES I...

S’ORGANITZA UN CURS SOBRE PROMOCIÓ DEL BENESTAR EMOCIONAL ENTRE ELS JOVES I ELS ADOLESCENTS ADREÇAT A PROFESSIONALS DEL LLEURE I L’ENSENYAMENT.

benestaremocionalLa Regidoria d’Atenció Social i el Programa Intermunicipal de Drogodependències, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen un curs sobre la “Promoció del benestar emocional dels nostres joves i adolescents”.

El curs, de 10 hores, té per objectiu donar pautes a educadors, monitors i personal d’ensenyament per fomentar aquest benestar. Alguns dels continguts que es treballaran durant les dues sessions seran com promocionar aquest benestar emocional, quines activitats proposar per afavorir-lo i com detectar i diagnosticar aquest estat. Ho explica la tècnica del Programa Intermunicipal Drogodependències de l’Alt Maresme, Mar Latorre.

curs benestar emocional

El curs tindrà lloc al local social Emili Vendrell els dies 3 i 10 de novembre de 15:30 a 20:30h i serà impartit per l’entitat Quantum. Totes els interessats en inscriure’s al curs poden fer-ho a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat