IniciNoticiesEsportsELS PRIMERS EQUIPS DE FUTBOL I BÀSQUET JUGUEN AQUEST CAP DE SETMANA...

ELS PRIMERS EQUIPS DE FUTBOL I BÀSQUET JUGUEN AQUEST CAP DE SETMANA A TORDERA

futsal tordera 2Aquest proper cap de setmana la majoria d’equips torderencs buscaran els seus punts jugant a casa, exceptuant el Club Patí Tordera que ja va disputar el seu partit aquest passat dimarts i que va acabar amb derrota per 2-6 contra el Reus Deportiu. Pel que fa al sènior femení del Club Bàsquet Tordera i el Futsal Tordera, els toca jugar fora, aquesta jornada.

El dissabte tindrem els primers partits, començant per la pista del Cabrera, a dos quarts de cinc de la tarda,on jugarà el sènior femení del CBTordera. Les noies torderenques intentaran sumar la primera victòria de la temporada després d’haver disputat  cinc jornades i encara no saber què  és guanyar. A les vuit del vespre jugarà el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera de primera catalana, a casa. Amb aquest canvi d’horari intentaran lluitar per seguir invictes a la competició contra la Unió Esportiva Sant Cugat. Les noies del CEEB són líders de la seva categoria.

El diumenge obrirà la jornada el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera en el pavelló municipal d’esports contra el Premià, a les quatre de la tarda. Mitja hora més tard, jugarà el seu partit el Futsal Tordera contra el Joves de Vidreres, el quart classificat de la taula. I a les cinc, serà el torn del Club Futbol Tordera en el municipal d’esports. Els homes entrenats per Albert Parés buscaran la seva quarta victòria contra el Breda. El partit, el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES