IniciNoticiesPolíticaJA ES POT CONSULTAR EL PUNT DE VOTACIÓ PER AL 9-N AL...

JA ES POT CONSULTAR EL PUNT DE VOTACIÓ PER AL 9-N AL WEB WWW.PARTICIPA2014.CAT

urnes9nEl web www.participa2014.cat ja ha habilitat des d’aquest dimecres al vespre el llistat de punts de participació per a la consulta del 9-N.

Al formulari disponible a Internet, a l’apartat “On puc participar“, cal introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI o TIE (Targeta d’Identitat d’Estranger), el tram del carrer i el primer cognom de la persona. Seguidament apareix una “targeta de participació” amb el municipi, el local i l’adreça on s’ha de dirigir el votant i la mesa corresponent. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que el punt de votació a Tordera serà a l’ institut Lluís Companys.

alcalde punt de votacio

Fins ara se sabia que hi havia 1.317 locals i 6.695 meses amb urnes distribuïdes per tot el territori, però faltava saber en quina mesa hauran de dipositar la papereta aquells que vulguin votar en la consulta alternativa. Es podrà votar a tots els municipis de Catalunya tret de 5: Pontons, a l’Alt Penedès; Arres, Bausen i Canejan, a la Val d’Aran; i Horta de Sant Joan, a la Terra Alta.

ÚLTIMES NOTÍCIES