IniciNoticiesEducacióEL CENTRE D’APRENENTATGE CREATIU LA REGADORA PARTICIPA EN UNA TROBADA DE ROBÒTICA...

EL CENTRE D’APRENENTATGE CREATIU LA REGADORA PARTICIPA EN UNA TROBADA DE ROBÒTICA AL MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA I GUANYA UN DELS TRES REPTES PROPOSATS.

robot regadoraEl centre d’aprenentatge creatiu La Regadora va participar, fa un dies, en una trobada de robòtica al Museu d’Història de Catalunya, emmarcada en els actes del Tricentenari del 1714. Cada dimecres duen a terme un taller de robòtica aquí a Tordera, de 6 a dos quarts de 8 de la tarda, i al llarg de l’any participen en una lliga on-line, on cada mes els hi proposen un repte diferent. En aquesta trobada a Barcelona van guanyar un dels tres reptes en què van participar. La Núria Cot i la Sandra Soliguer, responsables de La Regadora, ens donen més detalls de la trobada i destaquen que, amb la robòtica, els nens i nenes aprenen sobre moltes altres matèries sense adonar-se’n.

robotica 1

La robòtica és una manera d’aprendre creativament. Escoltem la Sandra Soliguer.

robotica 2

L’OTNI és el robot que han creat els nens i nenes del taller de robòtica. La Sandra i la Núria ens expliquen com funciona i com està muntat.

robotica 3

La Regadora, a més del taller de robòtica, ofereix molts altres tallers i classes de reforç escolar per a Primària i Secundària, basades també en l’experimentació i la creativitat.

Per més informació, podeu contactar amb el centre a través dels telèfons 93 764 38 91 o 604 10 40 08, i al correu electrònic info@laregadora.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES