IniciNoticiesTecnologiaAQUALIA COMENÇA UN PLA DE NETEJA I DESINFECCIÓ DELS DIPÒSITS DE TORDERA...

AQUALIA COMENÇA UN PLA DE NETEJA I DESINFECCIÓ DELS DIPÒSITS DE TORDERA PER GARANTIR LA QUALITAT DE L’AIGUA.

00821Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Tordera, ja ha iniciat el Pla Anual de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua que abasteixen al municipi per a aquest any 2014, inclòs en el Pla d’Autocontrol i Gestió del Subministrament. A més, la realització d’aquests treballs és important per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en els dipòsits, la qual posteriorment és distribuïda a tota la població. Per això es fan en tres fases. Ho explica el cap de servei d’aigües a Tordera, Damià Muñoz.

neteja diposits 1

De moment ja s’han netejat i desinfectat els dipòsits municipals de l’ETAP, que abasteix al nucli i a Sant Pere, Tordera Park i Terra Brava, i el dels pous de Can Camps, que abasteix a aquesta urbanització. Després de l’estiu es portaran a terme aquestes tasques a la resta de dipòsits. Escoltem Damià Muñoz.

neteja diposits 2

Damià Muñoz assenyala que paral·lelament s’estan portant a terme tasques de manteniment i millora d’aquestes instal·lacions, tant pel que fa al seu aspecte exterior, com per l’aspecte normatiu.

neteja diposits 3

Amb aquestes actuacions, Aqualia i l’Ajuntament de Tordera reiteren el seu compromís de manteniment i millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi, per garantir la qualitat de l’aigua de consum humà.

neteja diposits 4

D’aquesta manera, l’empresa dóna compliment al Pla de Vigilància de Control Sanitari d’Aigua de Consum Humà de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES