IniciNoticiesCulturaTONI ALBÀ PRESENTARÀ EL LLIBRE “SER O NO SER CATALANS” A LA...

TONI ALBÀ PRESENTARÀ EL LLIBRE “SER O NO SER CATALANS” A LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA

ser-o-no-ser-catalans+toniL’ANC de Tordera es prepara per participar, aquest cap de setmana de l’11, 12 i 13 d’abril, a la Fira Mercat del Ram de Tordera. L’entitat ja hi va ser present l’any passat. Enguany, a més de repetir amb l’estand durant els tres dies, ha preparat una activitat especial.

Dissabte, 12 d’abril, a dos quarts de 6 de la tarda, l’actor català TONI ALBÀ (molt conegut per les seves paròdies als programes d’humor de TV3, “Polònia” i “Crackòvia”) presentarà el seu llibre Ser o no ser catalans, a l’escenari principal del recinte de la Fira Mercat del Ram.

El llibre parteix del famós monòleg “Ser o no ser” de William Shakespeare a Hamlet, per parlar a favor del procés democràtic per la independència de Catalunya. Toni Albà passa del “ser o no ser” original al “ser o no ser catalans”, reflexionant des d’un punt de vista senzill com a ciutadà, sobre tota una sèrie de qüestions que ens han afectat i ens afecten com a catalans: els orígens, la immigració, l’economia, l’espoli fiscal, la llengua, etc. Al final de la presentació, Toni Albà signarà exemplars del llibre a l’estand de l’ANC a la fira. L’acte estarà amenitzat pel cantautor català Ferran Pujadas, creador de la cançó “Pit i collons”. Angel Vallicrosa és el president de l’ANC de Tordera.

140404_005

Per altra banda, durant tot el cap de setmana, l’ANC de Tordera tindrà a l’estand de la fira l’urna de la campanya “Signa un vot per la independència”. Tots aquells que encara no hagin exercit el seu “dret de petició”, si volen podran fer-ho qualsevol dels tres dies de la fira.