IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA D’ENSENYAMENT FARÀ EL PROPER DIMARTS UNA XERRADA INFORMATIVA PER A...

LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT FARÀ EL PROPER DIMARTS UNA XERRADA INFORMATIVA PER A FAMÍLIES AMB FILLS PRE-ADOLESCENTS SOBRE “LES NECESSITATS BÀSIQUES D’INFANTS I JOVES”.

02600El proper dimarts 8 d’abril a les 19:00h, a la Biblioteca tindrà lloc una conferència col·loqui adreçada a famílies amb fills/es d’edats compreses entre els 10 i els 12 anys, organitzada per la Regidoria d’Ensenyament, amb el suport del Consell Escolar Municipal i l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona.

La xerrada es presenta sota el títol “Les necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits”. Durant la conferència es tractaran continguts com la gestió del temps i de l’espai per conquerir una bona autonomia basada en el respecte cap a un mateix i cap els altres, la responsabilitat i l’aprendre a decidir; “Fer-se gran”, marcat pel pas de l’escola a l’institut, les ganes i les pors davant d’un canvi i l’aproximació a la sexualitat adolescent (conèixer la sexualitat basada en l’afecte). Ho explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

cayro xerrada 1

La conferència col·loqui serà a càrrec d’Alba Soler Farga, mestra, psicoterapeuta formada en Integració Psicocorporal i mare de dos fills. Amb aquestes xerrades, la Regidoria vol posar a l’abast de les famílies més eines per informar, formar i assessorar en la seva funció educativa.

cayro xerrada 2

La xerrada tindrà lloc el proper dimarts, 8 d’abril a les 7 de la tarda, a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES