IniciNoticiesEducacióEL PROGRAMA DE TV3 “AMB ULLS DE NEN” PARLA AVUI SOBRE L’APRENENTATGE...

EL PROGRAMA DE TV3 “AMB ULLS DE NEN” PARLA AVUI SOBRE L’APRENENTATGE AMB LA PARTICIPACIÓ DE L’ESCOLA RURAL D’HORTSAVINYÀ.

escolahortsavinyaL’escola rural d’Hortsavinyà serà una de les escoles protagonistes avui en el programa “Amb ulls de nen” de TV3. En aquesta ocasió es parlarà de l’aprenentatge, en aquest sentit s’apunta que els nens i les nenes van a l’escola per aprendre, però hi ha diferents maneres d’arribar al coneixement. En aquest capítol els nens ens explicaran com viuen l’aprenentatge a la seva pròpia escola.

Un dels entrevistats serà en Lluc d’11 anys. El Lluc fa sisè de Primària a l’escola rural d’Hortsavinyà, situada al Parc Natural del Montnegre. És una escola que té un total de 24 alumnes repartits en dues classes. El Lluc comparteix taula i tutor amb sis altres companys de tercer a sisè. Al Lluc li agrada anar a una escola petita amb un pati infinit, un lloc desconnectat dels sorolls de la ciutat. Aquest i d’altres detalls els podrem veure en el programa “Amb ulls de nen” a les 21:55 a TV3.

ÚLTIMES NOTÍCIES