IniciNoticiesEducacióL’ASSEMBLEA GROGA DEL MARESME CONVOCA AVUI UNA CONCENTRACIÓ A TORDERA EN DEFENSA...

L’ASSEMBLEA GROGA DEL MARESME CONVOCA AVUI UNA CONCENTRACIÓ A TORDERA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA. UN 80% DE L’ALUMNAT DE L’INSTITUT SECUNDEN LA VAGA DE 48 HORES CONVOCADA PER EL SINDICAT D’ESTUDIANTS.

soseducacioEl Sindicat d’Estudiants ha convocat una vaga estudiantil de 48 hores per als pròxims dies 26 i 27 de març per donar continuïtat a les mobilitzacions empreses en contra de la reforma educativa que proposa la LOMCE i les polítiques del departament dirigit per José Ignacio Wert. A l’institut Lluís Companys de Tordera el seguiment de la vaga és massiu. Ho explica el seu director, Angel Pous.

vaga 1

La protesta coincideix amb la setmana de lluita convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) per a la setmana del 22 al 29 de març, que culminarà en una manifestació el dia 29.

Coincidint amb les vagues, l’assemblea groga del Maresme ha convocat per avui a les 5 de la tarda una concentració en defensa de l’escola publica, davant l’ajuntament de Tordera. Angel Pous apunta que en aquest acte hi participarà tota la comunitat educativa torderenca.

vaga 2

La concentració està oberta a tota la ciutadania. A dos quarts de 6 es servirà un berenar popular i a les 6 es farà lectura d’un manifest.

vaga 3

Des que el ministre Wert va prendre possessió del seu càrrec el desembre del 2011, aquest sindicat, ja sigui en solitari o formant part de la Plataforma Estatal per l’Escola Pública, ha convocat al voltant d’una dotzena de dies de vaga.

ÚLTIMES NOTÍCIES