IniciNoticiesEntitatsLA CAMPANYA SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA ATRAU UN BON NOMBRE...

LA CAMPANYA SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA ATRAU UN BON NOMBRE DE PERSONES A SIGNAR.

firmes independenciaL’ANC de Tordera ha participat, aquest cap de setmana, de la recollida intensiva de signatures de la campanya “Signa un vot per la independència”. Setmanalment posen una parada al mercat dels diumenges, però aquest dissabte i diumenge n’han distribuït vàries en diferents punts de Tordera, com per exemple a veïnat de Sant Pere o a la gasolinera de l’entrada del municipi (al costat de la N-II). El membre de l’ANC de Tordera, Victor Llenas en feia una valoració positiva.

balanc signa un vot 1

El més destacat però, en aquesta ocasió, ha estat l’acord entre l’ANC i l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), a través del qual aquesta última s’ha adherit a la campanya del “Signa un vot”.

balanc signa un vot 2

A Tordera, a més, l’ANC ha tingut el suport dels partits locals de CiU i ERC, que a l’últim plenari municipal van aprovar una moció de suport a la campanya.  Victor Llenas explica que significa la campanya signa un vot per la independència

balanc signa un vot 3

Ara, l’ANC de Tordera ja prepara la propera activitat, que és la participació a la Fira Mercat del Ram. A banda de ser-hi presents amb un estant, el dissabte, 12 d’abril, a la tarda, organitzen la presentació del llibre “Ser o no ser catalans”, de l’actor català Toni Albà (que representa el rei Joan Carles al programa d’humor “Polònia” de TV3). El llibre parteix del famós monòleg “Ser o no ser” de William Shakespeare a Hamlet, per parlar a favor del procés democràtic per la independència de Catalunya. Durant una estona, Albà també signarà llibres a l’estand de l’ANC.

ÚLTIMES NOTÍCIES