IniciNoticiesEsportsUN CLUB PATI TORDERA VALENT NO POT AMB EL GRAN REUS DEPORTIU

UN CLUB PATI TORDERA VALENT NO POT AMB EL GRAN REUS DEPORTIU

IMG-20141028-WA0005Aquest dimarts, el pavelló de la Concòrdia va acollir la setena jornada de l’OK Lliga. El partit va començar amb un gol del Reus quan feia  23 segons que es jugava, obra de Marc Ollé, i en el minut 7, Xavier Costa posava el 0-2. El jove del CPTordera, Josep Hernández, amb molt de protagonisme i l’aposta de Benito en aquests anteriors partits, va retallar distàncies en el minut onze assolint l’1-2. Els torderencs anaven un pas per davant  en aquell moment, dominant, es  trobaven  còmodes i creaven ocasions per buscar l’empat. Però a falta de cinc minuts per arribar al descans, Marc Coy, protagonista del partit amb 3 gols en el seu compte golejador, va fer pujar l’1-3. I amb aquest resultat vam arribar al descans. A la represa, en el minut 27, Coy feia l’1-4 i ell mateix en el 36 posava l’1-5. En el minut 40, Joan Salvat, del Reus, feia l’1-6 i Xavier Aldrich, del CPTordera, feia el 2-6 definitiu. Ramon Benito, entrenador torderenc, va mostrar la seva satisfacció per la imatge que va donar el seu equip.

Benito valoracio partit 1

Els torderencs estan immersos dins del conegut Tourmalet  i el proper rival serà el Coinasa Liceo, el dissabte 8 de novembre a les 19:00 de la tarda. El porter del CPTordera, Jordi López, exjugador del Liceo explica com es presenta aquest partit.

Lopez proper rival 2

Amb set jornades disputades, el Tordera ocupa la tretzena posició de la taula amb tres punts, dins dels llocs del descens a un punt de les posicions de salvació.