IniciNoticiesCulturaES PRESENTA A LA BIBLIOTECA EL LLIBRE “COM ÀUSTRIA O DINAMARCA, LA...

ES PRESENTA A LA BIBLIOTECA EL LLIBRE “COM ÀUSTRIA O DINAMARCA, LA CATALUNYA POSSIBLE”.

com-austria-o-dinamarca_Aquest vespre, Xavier Cuadras i Miquel Puig, doctors en Economia, presentaran a la biblioteca el seu darrer llibre, Com Àustria o Dinamarca. La Catalunya possible, que ha escrit conjuntament amb Modest Guinjoan.

En aquest llibre es deixa clar que ara mateix, Catalunya és un país poc competitiu, molt endeutat i amb un excessiu nombre d’aturats. La independència no resoldria tots aquests problemes automàticament, però permetria disposar dels recursos necessaris per assolir una societat cohesionada i pròspera. Els autors del llibre analitzen vuit països europeus de dimensions comparables a Catalunya, avançats socialment i econòmicament. En dóna detalls el coautor, Miquel Puig.

previa miquel puig

Com Àustria o Dinamarca és un llibre que no pot deixar indiferent cap persona interessada en el futur de la nostra societat, sigui o no sigui favorable a la independència. El seu plantejament inclou propostes concretes sobre les quals tots els dirigents i tots els ciutadans de Catalunya s’hauran de pronunciar. La presentació començarà a dos quarts de 8 de la tarda, a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES