IniciNoticiesEntitatsEL CLUB ESPORTIU TORDERA PRESENTA LA TEMPORADA ESPORTIVA 2014-2015 AMB CANVIS I...

EL CLUB ESPORTIU TORDERA PRESENTA LA TEMPORADA ESPORTIVA 2014-2015 AMB CANVIS I NOVETATS

presentacio cetAquest passat divendres, el Club Esportiu Tordera va presentar la temporada per al curs 2014-2015. L’entitat, que agrupa tots els atletes, ciclistes, nedadors i triatletes que resideixen al municipi de Tordera, va congregar un bon nombre de socis i simpatitzants a la Biblioteca municipal, que en tot moment van tenir veu i participació per preguntar i decidir el futur de les properes activitats, entre d’altres temes. Un dels canvis que van revelar va ser l’anul·lació de la cronoescalada que, per decisió del club, no es tornarà a organitzar. La cursa de patins i patinets també es deixa de fer exceptuant la cursa de cotxets, que sí es farà però el mateix dia de la cursa de bicicletes local, durant la festa major. Rubén Roncel portaveu de l’entitat valorava l’acte de divendres.

Roncel valoracio presentacio 1

Les activitats que se seguiran fent són les caminades populars amb algun canvi, com ara la propera, que s’organitzarà el 16 de novembre  i que es farà a la tarda. És repetirà la torderenca  el 16 d’agost, activitat que organitzen conjuntament amb Orkoteam.

I l’aposta de la temporada serà per a una activitat nova anomenada “trail les bruixes”, el mateix Roncel ens explicava en què consistirà.

Roncel trail bruixes 2

Un dels altres objectius que s’han marcat des de el Club Esportiu Tordera per a aquest curs és acabar d’ajuntar totes les persones que practiquen ciclisme i BTT i organitzar quatre sortides en total, dues de carretera i dues de BTT, durant la temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES