IniciNoticiesEsportsEL CLUB ESPORTIU ESCOLA DE BÀSQUET TORDERA SEGUEIXEN INVICTES A PRIMERA CATALANA...

EL CLUB ESPORTIU ESCOLA DE BÀSQUET TORDERA SEGUEIXEN INVICTES A PRIMERA CATALANA FEMENINA I EL CFTORDERA ACONSEGUEIX LA SEVA TERCERA VICTÒRIA.

ceebEls diferents primers equips de les entitats esportives torderenques van disputar una nova jornada esportiva aquest passat cap de setmana. Però el divendres nit, el Club Patí Tordera va jugar la seva sisena jornada de l’OK Lliga al palau blaugrana. Tot i fer una molt bona primera part i arribar al descans amb 3-0, els blaugranes varen posar una marxa més fins arribar al 9-0 final. Destacar que el partit davant el barça va començar amb un emotiu minut de silenci en memòria del pare del jugador torderenc i del Barça Marc Torra. El CPTordera tornarà a jugar demà dimarts a les 21:00 de la nit contra el Reus Deportiu al parroquial amb entrada gratuïta.

Ara si, comencem pel dissabte per la tarda, a les 15:30 jugava el Futsal Tordera a casa en el pavelló poliesportiu davant el líder de la categoria el F.S Hostalriquenc. Els torderencs van donar la sorpresa amb un partit molt igualat i intens i varen aconseguir la victòria per 3-2. Amb el resultat d’aquest últim partit, ocupen la setena posició de la lliga amb set punts. A les 16:15 jugava el primer equip del Club Futbol Tordera al camp del Quart. Tot i avançar-se primer els locals, Manel Guarnido i Jose Manuel Martinez, van capgirar el marcador amb el resultat final de 1-2. Els de Tordera en aquesta jornada de la segona catalana de futbol aconsegueixen la tercera victòria i consecutiva. Ara mateix són fora de les posicions del descens, ocupen l’onzena plaça de la lliga.

Aquell mateix dissabte a les 21:00 de la nit jugava el CEEB Tordera de primera catalana femenina a la pista del Boet Mataró. Segueixen amb la mateixa línea victoriosa i d’invictes a la lliga. 45-62 va ser el resultat final. Les torderenques ocupen la primera posició de la lliga. Per acabar repassarem que van fer els equips del Club Bàsquet Tordera el diumenge per la tarda. El Sènior femení va perdre de manera estrepitosa per 44-100 contra l’Escola Sant Gervasi. I el Sènior Masculí va perdre per 61-57 el seu partit a la pista del CB Cabrera.

ÚLTIMES NOTÍCIES