IniciNoticiesEsportsEL CLUB DE FUTBOL TORDERA BUSCARÀ LA SEVA TERCERA VICTÒRIA I EL...

EL CLUB DE FUTBOL TORDERA BUSCARÀ LA SEVA TERCERA VICTÒRIA I EL CEEB LLUITARÀ PER LA IMBATIBILITAT

Foto 22 setembreAquest proper cap de setmana amb el clàssic de la lliga de la primera divisió de futbol com a protagonista, afecten amb alguns horaris i canvis de dia de partits. Aquesta mateixa nit el Club Patí Tordera juga en el palau blaugrana contra el FCBarcelona, a les 21:15h, en aquesta jornada número sis de l’OK Lliga. Els torderencs, que amb aquest partit inicien el Tourmalet, intentaran plantar cara als blaugranes que ja són els líders de la competició. El partit, el podreu escoltar en directe amb la TDM.

Per dissabte, el Club de Futbol Tordera jugarà el seu partit d’aquesta jornada de la segona catalana, al camp del quart, a les 16:15h. Els torderencs intentaran buscar la tercera victòria de la temporada després de donar la sorpresa aquest diumenge passat guanyant a casa l’Abadessenc. El matx serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. El dissabte a la nit també jugarà el Club Esportiu Escola de bàsquet a la pista del Boet Mataró, a les 21:00 del vespre. Les noies torderenques lluitaran per seguir invictes en la primera catalana femenina. El mateix dissabte a la tarda també jugarà el Futsal Tordera en el pavelló poliesportiu contra l’Hostalriquenc a les 15:30h.

El diumenge a la tarda competiran els dos primers equips del Club Bàsquet Tordera. El sènior femení jugarà en el pavelló poliesportiu contra l’Escola Sant Gervasi a les 18:45h, i el sènior masculí ho farà a la pista del Cabrera “b” a les 19:15h. Per acabar, avui divendres a les 20:30h a la Biblioteca municipal, hi haurà la presentació de la temporada del Club Esportiu Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES