IniciNoticiesCulturaUN MONÒLEG DE BERTO ROMERO I L’OBRA FAMILIAR "MOBIL" PROPOSTES AQUEST CAP...

UN MONÒLEG DE BERTO ROMERO I L’OBRA FAMILIAR “MOBIL” PROPOSTES AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ.

clave bertoLa programació del Teatre Clavé presenta aquest cap de setmana dues propostes ben diferents.

El còmic i humorista Berto Romero porta al Teatre Clavé de Tordera l’espectacle Berto Romero sigue con nosotros, una proposta en què l’humorista segueix obstinat a cantar i ballar i a explicar la seva vida. I la dels altres. Berto Romero s’emmarca en el cicle Ainda i es durà a terme el divendres 17 d’octubre a les 22:00h al Teatre Clavé. Josep Navarro és el director del Teatre Clavé.

navarro berto romero

L’endemà, la programació continua amb el Cicle familiar. En aquesta ocasió, amb Mobil, la història d’un home senzill i una màquina complexa. Un espectacle de circ-teatre sense text amb malabars, equilibris i altres tècniques del món circense amb una escenografia que es converteix en protagonista gairebé absoluta de la proposta executada per la companyia La Güasa. L’intèrpret, Jose Luis Ruiz ens fa cinc cèntims sobre el que veurem dissabte.

mobil

L’espectacle ha rebut el premi Feten 2014 a la millor direcció i ara arriba a Tordera en una única funció. Serà el proper dissabte 18 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades per les dues propostes del cap de setmana es poden adquirir a taquilles o a www.teatreclave.cat. També es poden reservar al telèfon 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES