IniciNoticiesEntitatsLA JNC COMENÇA LA CAMPANYA PER AL 9-N A TORDERA, AMB L’OBJECTIU...

LA JNC COMENÇA LA CAMPANYA PER AL 9-N A TORDERA, AMB L’OBJECTIU DE GUANYAR LA MAJORIA DE GENT JOVE POSSIBLE A FAVOR DEL DOBLE SÍ. HO FARAN AMB EL LEMA ”EL SÍ DE LA TEVA VIDA”.

wewanttovoteA menys d’un mes pel 9-N, la Joventut Nacionalista de Catalunya ha posat en marxa tota la seva maquinaria i aquest cap de setmana ha començat la campanya a favor del doble sí a la consulta. Sota el lema “El sí de la teva vida”, la JNC pretén que els joves del país s’impliquin a favor de la independència a la consulta del 9 de novembre. En declaracions a Ràdio Tordera, la presidenta de l’agrupació juvenil i diputada de CiU al Parlament, Marta Pascal, explica que complementaran el lema en català amb la frase “We want to vote” en anglès.

marta pascal 1

Marta Pascal va ser ahir a Tordera fent campanya, al costat de membres de la JNC local i del Maresme, aprofitant el mercat dels diumenges. A partir d’ara tenen molts dies de feina per endavant. Escoltem Marta Pascal.

marta pascal 2

L’objectiu de la JNC amb la campanya “El sí de la teva vida” és guanyar la majoria de gent jove possible a favor del doble sí i, per tant, a favor d’una Catalunya-estat. Ho faran recorrent tot el país amb actes de petit format i repartint material com bolígrafs, fulls informatius, polseres, xapes, entre altres, per tal de convèncer directament els joves i que aquests ajudin a convèncer a d’altres. Marta Pascal es mostra convençuda que el 9-N votarem.

marta pascal 3

La JNC va tancar la jornada de campanya al mercat de Tordera desplegant, durant uns minuts, una gran pancarta amb el lema “We want to vote” des del Pont de Ferro.

ÚLTIMES NOTÍCIES