IniciNoticiesEducacióL’ESPLAI EL GARBELL DE TORDERA DÓNA EL TRET DE SORTIDA A UN...

L’ESPLAI EL GARBELL DE TORDERA DÓNA EL TRET DE SORTIDA A UN NOU CURS AMB UNA FESTA-PRESENTACIÓ I DE COMMEMORACIÓ DEL 5È ANIVERSARI. TAMBÉ VAN PRESENTAR EN PÚBLIC LA MASCOTA DE L’ENTITAT, EN GARBI.

IMG_20141011_124051L’Esplai El Garbell de Tordera va celebrar, dissabte el matí, la festa-diada de presentació del nou curs de l’entitat, que també va servir per commemorar els 5 anys de vida de l’agrupació. Una gimcana a primera hora del matí, l’esmorzar i el concert amb el músic Jaume Ibars van donar el tret de sortida al nou curs casalístic. La monitora de l’esplai, Georgina Cuenca, es mostrava contenta de com havia anat la festa.

balanc diada garbell 1

Durant la festa, els nens i nenes van conèixer en Garbi, la mascota de l’esplai El Garbell que els acompanyarà en diferents activitats al llarg de l’any. Escoltem Georgina Cuenca.

balanc diada garbell 2

Georgina Cuenca explica que els monitors i monitores ho tenen tot apunt per començar un nou curs de l’esplai el proper dissabte i que encara queden algunes places lliures.

balanc diada garbell 3

El Casal de l’Esplai El Garbell de Tordera té lloc tots els dissabtes, de 10 del matí a 1 del migdia, a l’escola Serra de Miralles. El curs comença el proper dissabte, 18 d’octubre, i s’allargarà fins el 30 de maig. Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves, al telèfon de l’esplai 695 23 86 04 o al correu electrònic elgarbelltordera@gmail.com .

ÚLTIMES NOTÍCIES