IniciNoticiesEsportsEL CFTORDERA ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA A ROSES I EL CEEB SEGUEIX...

EL CFTORDERA ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA A ROSES I EL CEEB SEGUEIX INVICTE A PRIMERA CATALANA FEMENINA.

Aquest passat cap de setmana esportiu ens ha deixat bones sensacions, bons resultats i passes endavants per alguns equips. Però la jornada també té les seves primeres polèmiques arbitrals en el partit del CPTordera i derrotes contundents amb bàsquet femení. El dissabte per la tarda, el CBTordera de tercera catalana jugava a la pista del Santa Coloma de Gramanet. El partit acabaria amb el resultat final de 110-41, els torderencs amb pocs jugadors de banqueta , no varen tenir opcions davant un dels rivals forts de la categoria. El CPTordera jugava a la pista de l’Enrile Pas Alcoi el dissabte al vespre. El partit va arribar al descans amb un resultat favorable per els de Tordera 1-4. Però a la represa, una sèrie de decisions arbitrals que van afavorir els locals, sumat a la precipitació i mal joc dels torderencs, es va facilitar la remuntada de l’Alcoi, el partit va acabar amb el 5-4 definitiu. Demà dimarts hi ha la cinquena jornada de l’OK Lliga al parroquial amb entrada gratuïta, a partir de les 21:00 contra el Monbus Igualada.

El CFTordera diumenge pel mati va sumar la seva primera victòria a la segona catalana al camp del Roses AE. El partit va arribar al minut 90 amb empat a 1, però una bona jugada col·lectiva va permetre a Manel Guarnido posar el 1-2 definitiu i sumar els primers tres punts de la temporada. El Sènior femení del CBTordera no aixeca cap i va tornar a perdre a casa per 23-60 contra el Canovelles al pavelló poliesportiu municipal.

I el CEEB de primera catalana femenina segueix invicte en aconseguir la seva tercera victòria per 69-73 a la pista del Club Natació Terrassa. Amb aquest resultat es posen segones a la classificació.