IniciNoticiesEducacióL’ESPLAI EL GARBELL CELEBRA AQUEST DISSABTE EL SEU 5È ANIVERSARI AMB LA...

L’ESPLAI EL GARBELL CELEBRA AQUEST DISSABTE EL SEU 5È ANIVERSARI AMB LA FESTA-PRESENTACIÓ DEL NOU CURS.

esplai garbellL’Esplai El Garbell organitza aquest dissabte la festa-diada de la presentació del nou curs de l’entitat. Coincidint que aquest cap de setmana fa 5 anys de la creació de l’Esplai, l’agrupació vol celebrar l’aniversari amb un diada especial. Així doncs, hi haurà una gran gimcana per equips per tot el poble, que començarà a les 9 del matí, a la plaça de l’Església. Per poder participar-hi, cal inscriure’s al casal de joves o enviant un correu electrònic a elgarbelltordera@gmail.com. Després de la gimcana, tindrà lloc un concert infantil a càrrec del músic Jaume Ibars. Georgina Cuenca, monitora de l’Esplai El Garbell, ens dóna més detalls de la festa.

diada garbell

L’Esplai El Garbell manté obertes les inscripcions per tots les nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2010. L’Esplai és un projecte d’educació en el lleure on es fomenten valors de respecte, cooperació, amistat i autonomia. Mitjançant activitats com jocs, excursions, gimcanes i colònies, els monitors, que duen a terme una tasca de voluntariat, treballen pel lliure desenvolupament dels infants. La monitora, Georgina Cuenca, creu que la nova temporada serà bona.

inscripcions garbell

El Casal té lloc tots els dissabtes, de 10:00 a 13:00h, a l’escola Serra de Miralles. Aquest curs començarà el 18 d’octubre i s’allargarà fins el 30 de maig. Les inscripcions es poden fer, fins el 15 d’octubre, al Casal de Joves o bé trucant al telèfon de l’Esplai, el 695.23.86.04. El preu de la inscripció, per a tot l’any, és de 40€. Recordem que, el proper dissabte, 11 d’octubre, de 9 del matí a 1 del migdia, l’Esplai organitza, a la plaça de l’Església, la festa-diada de presentació del nou curs. En motiu del seu 5è aniversari, hi haurà gimcana per tot el poble, esmorzar i un concert pel públic infantil del músic Jaume Ibars.

ÚLTIMES NOTÍCIES