IniciNoticiesCulturaEL CF TORDERA I L'ACR PERE COT REPRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA...

EL CF TORDERA I L’ACR PERE COT REPRESENTEN AQUEST CAP DE SETMANA L’OBRA DE TEATRE “CENT I ANAR-HI”

cartell cent anarhiLa sala gran del Teatre Clavé acollirà aquest proper cap de setmana la representació teatral “Cent i anar-hi”. L’obra estarà centrada amb el centenari del club i servirà per commemora l’efemèride. En total, una cinquantena de persones passaran per l’escenari entre ells jugadors i membres de l’entitat esportiva. Escenaris tant diversos com cases particulars, el pont de ferro, el local social l’Amistat o el camp de futbol de Tordera també hi seran presents. En Juanma Esteban, membre de la junta directiva del CFTordera ens explica d’on va sorgir l’idea.

juanma idea obraCFT 1

Esteban situa com succeirà l’obra.

juanma resum obra CFT 2

Cent i anar-hi! té una durada aproximada de 90 minuts i se’n faran dues funcions: la primera, dissabte 11 d’octubre a les 22h; i la segona, el diumenge 12 d’octubre a les 19h. Juanma Esteban fa una crida als torderencs per que s’acostin al teatre aquest cap de setmana.

juanma crida obra CFT3

Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

Amb l’obra de teatre sobre el centenari, el CFTordera tanca la celebració de l’aniversari, que va començar al mes de gener passat amb la presentació de l’equipació especial de la temporada, passant per l’edició d’un DVD recollint la història del Club, un dinar de celebració dels 100 anys o el pregó de la Festa Major, entre moltes d’altres iniciatives lúdiques  i socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES