IniciNoticiesCulturaELS REPRESENTANTS TORDERENCS EN EL PUBILLATGE NO TENEN SORT A L’ELECCIÓ DE...

ELS REPRESENTANTS TORDERENCS EN EL PUBILLATGE NO TENEN SORT A L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU DE CATALUNYA 2014, QUE S’HA CELEBRAT AQUEST CAP DE SETMANA A GANDESA.

pubillamaresmeLa Pubilla i l’Hereu de Tordera 2013, Laura Pujol i Isaac Coronas, no han tingut sort, aquest cap de setmana, a l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya d’enguany. El Foment de les Tradicions Catalanes ha organitzat a Gandesa el concurs d’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya 2014. La jove Marina Carreras i Miravitllas, del Pont de Vilomara i Rocafort, ha estat proclamada Pubilla de Catalunya 2014, al costat de Robert Monzón Gómez, de Cubelles com a nou hereu.

La Laura i l’Isaac, candidats locals al certamen, van estar acompanyats, a més de familiars i amics, per l’actual Hereu i Pubilla de Tordera, Nacho Sànchez i Alba Nonell; per la delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal, i la Regidora de Festes, M. Àngels Cayró.

A l’acte han participat 42 pubilles i 29 hereus de 19 comarques catalanes i ha comptat amb l’assistència de pubilles de Madrid, Saragossa i Andorra.

ÚLTIMES NOTÍCIES