IniciNoticiesEsportsEL CPTORDERA ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA I EL CFTORDERA...

EL CPTORDERA ACONSEGUEIX LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA I EL CFTORDERA A SEGONA CATALANA NO AIXECA CAP.

presentacio basquetLa jornada esportiva d’aquest passat cap de setmana ens ha deixat bones sensacions i bons resultats, però també hi ha derrotes que són massa habituals en aquest inici.

El dissabte a la tarda el CPTordera afrontava el seu partit al parroquial, amb la pressió de millorar els errors del passat i d’intentar sumar els primers punts. I així va ser; partit seriós dels torderencs que varen plantar cara i dominar el partit des de primer minut. 4-2 va ser el resultat final davant el Lleida i la primera victòria a la butxaca a l’OK Lliga. Aquesta setmana es desplacen fins a Alcoi, el dissabte a les 20:15h.

Aquella mateixa tarda jugava el sènior femení del CBTordera, que no tenia cap opció per endur-se la victòria,  a la pista del Vilassar de Dalt “B” i va caure de manera contundent per 70-28. El primer equip del Futsal Tordera també jugava dissabte a la tarda; el partit va acabar amb repartiment de punts ja que van empatar a 1 contra el UA Tossa.

El diumenge al matí, el CEEB Tordera de primera catalana jugava a la pista de l’Escola del Carme, i va aconseguir la segona victòria 2/2 per 63-72.  A la tarda, el CFTordera jugava a casa davant el Bescanó. Els visitants varen aprofitar els pitjors moments per sentenciar el partit i castigar els locals amb els errors defensius que són protagonistes aquesta temporada. Derrota per 2-4.

D’aquesta jornada esportiva destaquem el bon paper dels dos torderencs del club esportiu Tordera que varen participar a la prova de la triatló de Calella, l’Ironman Barcelona. Albert Torrent va fer un temps de 9 hores i 32 minuts clavats, mentre que en Xavi Gil va fer un temps de 10 hores 8 minuts i 48 segons.

ÚLTIMES NOTÍCIES