IniciNoticiesCulturaPEP LÓPEZ ARRIBA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ AMB L’ESPECTACLE FAMILIAR “PER TERRA...

PEP LÓPEZ ARRIBA DISSABTE AL TEATRE CLAVÉ AMB L’ESPECTACLE FAMILIAR “PER TERRA DE DRACS”

perterradedracsEl Cicle familiar s’enceta dissabte 4 d’octubre amb un espectacle de música a càrrec d’en Pep López titulat Per terra de dracs. Una proposta multimèdia i interactiva sobre dracs i éssers mitològics amb un repertori que inclou diversos estils que ens acosten al jazz i al swing, al funk, a la cançó d’autor, a les balades, o al cabaret literari.

Per terra de dracs s’adreça a infants de 3 a 8 anys i té una durada aproximada de 50 minuts. L’espectacle es durà a terme el dissabte 4 d’octubre a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat/estable/perterradedracs o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72. Els comerços adherits a l’’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per aquesta funció. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica que s’incrementa el nombre de propostes, respecte a programacions anteriors.

cicle familiar

Així mateix, des d’aquesta programació s’han creat dos tipus d’abonaments per al cicle familiar: familiar a la carta!(3 espectacles del Cicle familiar) i familiar al complet! (abonament per a tots els espectacles del Cicle familiar). Els abonaments també es podran adquirir tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web www.teatreclave.cat.