IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT TREBALLA PER ACABAR AMB EL PROBLEMA DE LES OCUPACIONS DE PISOS...

L’AJUNTAMENT TREBALLA PER ACABAR AMB EL PROBLEMA DE LES OCUPACIONS DE PISOS BUITS A TORDERA, LA MAJORIA D’ENTITATS FINANCERES. ACTUALMENT HI HA 70 HABITATGES OCUPATS.

conferencia alcaldeA la conferència sobre el present i futur de Tordera que va oferir l’Alcalde la setmana passada es va parlar d’un tema que afecta molts municipis actualment, inclòs el nostre. Es tracta de les ocupacions de pisos buits. A Tordera, avui, hi ha uns 70 habitatges ocupats. Joan Carles Garcia va assegurar que és un tema delicat i que pot trencar la cohesió social que hi ha hagut fins ara, però que s’ha d’actuar. Per això el consistori ja hi treballa directament. La majoria de pisos són d’entitats financeres i això és el que s’ha fet fins ara.

pisos ocupats 1

Amb tot això, però, s’han trobat amb una situació encara més complicada: algú que cobra per aquestes ocupacions. I la persona que ocupa l’habitatge no diu res perquè té por que el facin fora. Joan Carles Garcia explica en quin punt es troben ara.

pisos ocupats 2

Joan Carles Garcia considera que el lloguer social és la millor solució per evitar les ocupacions dels pisos buits.

pisos ocupats 3

Aquesta situació suposa, de retruc, un problema policial, que el cos municipal i els Mossos d’Esquadra hauran d’afrontar. Recordem que, des de principis de setembre, l’Ajuntament està intentant que les entitats financeres que tinguin pisos ocupats ho denunciïn, per tal de poder actuar i combatre la problemàtica.