IniciGeneralNEIX TACS, TORDERA ASSOCIACIÓ DE COMERÇOS I SERVEIS, UNA NOVA AGRUPACIÓ DE...

NEIX TACS, TORDERA ASSOCIACIÓ DE COMERÇOS I SERVEIS, UNA NOVA AGRUPACIÓ DE COMERCIANTS AL MUNICIPI.

Logo_Colores-02Tordera té, des d’avui, una nova associació de comerciants. Es tracta de TACS, Tordera Associació de Comerços i Serveis, i el seu eslògan és “Taca’t de Tordera”. D’aquí que el dibuix que els identifica sigui una taca. De moment són 33 establiments associats i s’hi pot afegir qualsevol altra comerciant del municipi. Una de les impulsores de la iniciativa, Nàdia Cantero, ens detalla les idees bàsiques de la nova associació.

tacs 1

Per promocionar i donar a conèixer l’associació, els impulsors de TACS han creat un joc, a través del qual la gent que compri a Tordera es podrà aprofitar dels descomptes i promocions dels establiments associats. Escoltem la Nàdia i la Laura en declaracions al programa d’aquesta casa “Tu fas empresa”, que n’expliquen el funcionament.

tacs 2

L’objectiu de la nova associació és fer pinya entre tots els comerciants per impulsar el comerç local i demostrar a la gent que no ha de marxar fora de Tordera per trobar el que necessita.

tacs 3

Els serveis o comerços de Tordera que vulguin formar part de TACS, poden enviar un correu electrònic a l’adreça tacs.tordera@gmail.com .

ÚLTIMES NOTÍCIES