IniciGeneralLA RESIDÈNCIA CAN COMTE ES SUMA A LA CONSCIENCIACIÓ DE L’ ALZHEIMER.

LA RESIDÈNCIA CAN COMTE ES SUMA A LA CONSCIENCIACIÓ DE L’ ALZHEIMER.

alzheimerEl passat 21 de setembre es va celebrar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que a Catalunya afecta unes 112.000 persones aproximadament i es calcula que l’any 2050 hi podria haver 45 milions d’afectats a tot el món. La Residència Can Comte de Tordera, celebren aquest dimarts un seguit d’ activitats de conscienciació. Durant el mati i tarda es podrà visitar una exposició d’ escultures amb material reciclat, sobre els entrebancs de la malaltia en la vida diària. Ho explica la dinamitzadora, Menchu Barrera.

 

can compte 1

També es muntarà una taula a la porta de la residència, on es repartiran uns llibres que parlen de la malaltia i que van adreçades als cuidadors. A la tarda, es farà la projecció d’ una pel·lícula amb cine-forum.  Menchu Barrera avança que durant tota la setmana, la residència també tindrà oberta una exposició de murals explicatius de l’ Alzheimer.

can compte 2

L’Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa progressiva que produeix una disminució de les funcions intel·lectuals, dificulta l’aprenentatge de nous conceptes, interfereix en la capacitat de la persona per realitzar la seva vida diària i produeix canvis en la seva personalitat i conducta.

ÚLTIMES NOTÍCIES