IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ CELEBRA LA I MOSTRA DE CINEMA CATALÀ...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ CELEBRA LA I MOSTRA DE CINEMA CATALÀ AMB UNA BONA RESPOSTA DE PÚBLIC EN LA JORNADA DE TANCAMENT, PROTAGONITZADA PER LA PEL•LÍCULA “10.000 KM” I ELS CURTMETRATGES DELS VI PREMIS GAUDÍ 2014.

10000_km-cartelTordera ha acollit, aquest cap de setmana, la I Mostra de Cinema Català, organitzada per l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé, coincidint amb el 20è aniversari de l’entitat. Des de divendres al vespre i fins diumenge, s’han pogut veure un total de 5 pel·lícules i els curtmetratges dels VI Premis Gaudí 2014. Des de l’AE estan satisfets amb el resultat de la mostra, però asseguren que esperaven aconseguir una mica més de públic entre els 3 dies. Tot i això, desitgen que la mostra pugui tenir una segona edició l’any vinent.

balans mostra cinema catala 1

La mostra ha aplegat, sobretot, públic local, però també ha vingut gent de les rodalies. Ara bé, Megias afirma que no han assolit les expectatives de públic que s’havien plantejat des de l’entitat.

balans mostra cinema catala 2

Les projeccions d’algunes pel·lícules han comptat amb la participació d’alguns actors i directors, amb els quals s’han pogut fer col·loquis.

balans mostra cinema catala 3

La voluntat de l’Associació d’Espectadors és donar continuïtat al projecte que  han engegat aquest cap de setmana. La I Mostra de Cinema Català ha comptat amb el suport de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona, a més de la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i el patrocini d’Estrella Damm.

ÚLTIMES NOTÍCIES