IniciGeneralEL CLUB BÀSQUET TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA VUITENA DIADA DEL...

EL CLUB BÀSQUET TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA VUITENA DIADA DEL BÀSQUET.

basquetEl Club Bàsquet Tordera organitza aquest cap de setmana la vuitena Diada del Bàsquet en el pavelló poliesportiu. Una trobada que és troba més que consolidada entre els clubs més propers. En total 64 equips participaran a l’activitat.

Enguany la diada estarà enfocada amb equips de promoció, ja que a partir de junior interterritorial s’inicia la fase regular aquest proper cap de semana. Dissabte tindran lloc els partits dels equips femenins des de les categories de Pre-mini fins a Junior. En total hi haura 32 equips, 48 partits i quatre pistes en joc. Diumenge es faran els 48 partits dels 32 equips masculins des de les categories pre-mini fins a cadet. En aquest cas també s’utilitzaran 4 pistes. El president del CBTordera, Lluis Mota, ens explica que l’activitat és tant coneguda que des de juny tenen llista d’espera.

Els horaris dels partits són de 9 del matí a 8 de la tarda al pavelló poliesportiu municipal. El Club Bàsquet Tordera espera rebre aquest cap de setmana més de mil persones amb l’organització d’aquest esdeveniment esportiu tal i com ens explica el seu president.

Dissabte a les 20:30 arrencarà el projecte del primer equip de tercera catalana amb un 80% de gent de la casa, al pavelló poliesportiu davant el Mongat “B”. L’entrevista sencera la podreu escoltar aquesta nit a les 20:00 amb el Show del Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES