IniciGeneralES DEMANA PACIÈNCIA I PRUDÈNCIA PER LA CIRCULACIÓ EN UN SENTIT DEL...

ES DEMANA PACIÈNCIA I PRUDÈNCIA PER LA CIRCULACIÓ EN UN SENTIT DEL TRÀNSIT A LA CARRETERA BV-5121 DE SANT PERE A TORDERA, PER LES OBRES DE MILLORA.

obres_tordera_aA principis de setembre van començar les obres de millora de la Carretera BV-5132 de Sant Pere a Tordera. Com a conseqüència restarà tallada al trànsit la carretera en el sentit de circulació de Sant Pere a Tordera. Tots els vehicles hauran d’entrar al municipi per els accessos de la carretera N-II. La mesura respon a l’inici de les obres d’ampliació i millora de la carretera BV-5121, que han de convertir aquest vial en un espai més accessible i segur per a tots. La durada aproximada de les obres serà de set mesos. La regidora d’ urbanisme, Rosa Salarichs demana paciència durant els mesos d’ obres.

salarichs obres st pere 1

Salarichs assegura que el resultat de les obres serà una via més segura i funcional.

salarichs obres st pere 2

Les restriccions de transit també afectarà els horaris del servei de bus urbà, que han estat modificats de manera provisional. Per contra, el tall en el trànsit no afectarà l’accés al polígon industrial Can Verdalet, a l’àrea de la Farinera ni als vianants, que podran circular amb normalitat.