IniciNoticiesSocietatMOSSOS D’ESQUADRA I POLICIES LOCALS INTENSIFIQUEN LA VIGILÀNCIA A ZONES AGRÍCOLES DE...

MOSSOS D’ESQUADRA I POLICIES LOCALS INTENSIFIQUEN LA VIGILÀNCIA A ZONES AGRÍCOLES DE L’ALT MARESME.

22-0022Els Mossos d’Esquadra de les comissaries de Pineda de Mar i Arenys de Mar han iniciat una campanya preventiva de seguretat a zones agrícoles de l’Alt Maresme, per tal de combatre la sostracció de tot tipus de maquinària agrícola, eines i estris metàl·lics que normalment hi ha en aquests camps de conreu.

En coordinació amb les policies locals de la zona, els Mossos d’Esquadra han intensificat la vigilància en aquestes zones agrícoles mitjançant agents uniformats i de paisà. Fonts policials han informat que les zones de conreu afectades són aquelles que van des d’Arenys de Mar i Arenys de Munt fins a les zones de conreu de la Tordera, el Pla d’en Grau i Palafolls. Llorens Silva, és el caporal de l’oficina dels Mossos d’Arenys de Mar.

llorens silva 1

Per altra banda, el mateix dispositiu també incrementarà les inspeccions a les deixalleries de la comarca, ja que segons la policia, els autors d’aquests robatoris acostumen a revendre el material sostret en aquests establiments, com per exemple aixetes de rec o aspersors metàl·lics. Tot i que en la majoria dels casos els objectes sostrets no solen superar els 400 euros, aquests robatoris comporten importants greuges per al col·lectiu perquè poden causar perjudicis en els cultius de temporada per la manca de reg, l’abonament o fumigació. Escoltem Llorens Silva.

llorens silva 2

La policia catalana ha informat que aquest dispositiu es durà a terme amb estreta col·laboració amb les Cooperatives i Associacions del món de la pagesia i l’establiment de canals únics de comunicació, amb l’objectiu d’actuar amb més rapidesa i per complementar el disseny dels dispositius policials. L’intercanvi d’informació directa a la mateixa zones dels fets permet millorar les intervencions policials i prevenir els robatoris.

ÚLTIMES NOTÍCIES