IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS PREPARA DEL 19 AL 21 DE SETEMBRE LA PRIMERA MOSTRA...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS PREPARA DEL 19 AL 21 DE SETEMBRE LA PRIMERA MOSTRA DE CINEMA CATALÀ.

mostracinemacatala_TeatreClaveCoincidint amb la celebració del 20è aniversari de l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé, la programació per als darrers mesos del 2014 compta amb diverses activitats organitzades per l’entitat.

La primera té lloc el cap de setmana del 19 al 21 de setembre i se centra en l’àmbit cinematogràfic. Es tracta de la Mostra de Cinema Català, un projecte que vol esdevenir un punt de troba dels amants del cinema i un espai de descoberta de noves propostes de la cultura audiovisual del país. El president de l’associació d’espectadors, Pau Megias explica d’on sorgeix l’idea d’impulsar la mostra.

mostra cinema catala 1

Pau Megias assegura que la Mostra comptarà amb projeccions de pel·lícules de tots els gèneres i per a totes les edats com Barcelona, nit d’estiu; Cher ami; La piel quemada; Festí de sang o 10.000km, a més de reservar espais per al col·loqui amb directors i protagonistes d’alguns dels llargmetratges programats.

mostra cinema catala 2

L’acte central de celebració del 20è aniversari de l’AE serà el 16 de novembre al Teatre Clavé i comptarà amb propostes de música, dansa i teatre; i amb fragments audiovisuals que recullen la història de l’entitat, explicada de la mà de persones que n’han format part en un moment o altre. Ho explica Pau Megias.

pau celebracio 20 anys

Per últim, l’associació d’espectadors farà aquest divendres l’assemblea de socis i el sopar anual. S’aprofitarà l’esdeveniment per fer la presentació de la nova temporada del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES