IniciNoticiesCulturaEL CLUB FUTBOL TORDERA SERÀ L’ENTITAT PREGONERA DE LA FESTA MAJOR.

EL CLUB FUTBOL TORDERA SERÀ L’ENTITAT PREGONERA DE LA FESTA MAJOR.

pregoLes activitats d’aquest dissabte, 23 d’agost començaran a dos quarts de 10 del matí, amb el torneig de petanca al parc de la sardana. A tres quarts de 11, passejada amb motos clàssiques per diferents carrers del poble. El membre de l’entitat, Andreu Molina ens explica el recorregut que seguirà la passejada.

passejada motos

D’altra banda, els menuts de la casa tenen una cita aquest mati dins els actes de la festa major. A les 11, a la plaça de l’església tindrà lloc una actuació d’animació infantil a càrrec del grup Vatua l’Olla amb l’espectacle Banda Vatua. La xeringada es farà darrere la plaça de l’església. La tarda de dissabte tindrem activitats esportives amb el torneig local de tir al plat, i els partits de Bàsquet i Futbol de Festa Major. El plat fort del 23 d’agost, serà el pregó. La celebració del centenari del Club Futbol Tordera ha portat els representants de l’entitat a ser els encarregats d’obrir oficialment la Festa Major de Sant Bartomeu a través de la lectura del pregó. D’aquesta manera, la comissió de festes vol fer un reconeixement a l’entitat esportiva. Ho explica la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

pregoner

Avui a dos quarts de 10 de la nit començarà el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. La sortida serà del Pont de Ferro  (només per a la colla de diables). El recorregut serà el següent: darrere de la plaça de l’església, carrer faura, de Sant Bartomeu, Ciutadans, de les Creus, De Santa Llucia, Folch I Torres, Camí Ral, del Doctor Trueta, de Sant Ramon, dels ciutadans i plaça de l’església. La colla de diables recomana protegir els vidres i que no es tiri aigua durant el recorregut. Seguidament del correfoc, començarà el pregó de festes i el ball amb l’orquestra Di-versiones i el grup Litus 3. Ho explica la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

cayro di-versiones

Al mirador hi haurà barraques.