IniciNoticiesCulturaL’EXPOSICIÓ FILATÈLICA, L’HOMENATGE A LA PARELLA DE MÉS EDAT, LES SARDANES I...

L’EXPOSICIÓ FILATÈLICA, L’HOMENATGE A LA PARELLA DE MÉS EDAT, LES SARDANES I EL CERCATASQUES, ACTES DESTACATS AVUI A LA FESTA MAJOR.

barraquesA partir d’avui i fins dilluns, tindran lloc el gruix d’activitats de la festa major de Tordera. La comissió de festes, la regidoria de joventut i les entitats local han preparat per aquest 4 dies  actes per a totes les edats i per tots els gustos. Avui, durant tot el dia, tindrem una nova campanya de donació de sang especial Festa Major. La responsable del banc de Sang, Silvia Delgado  recorda que el requisits per donar sang son tenir 18 anys, pesar més de 50 quilos i estar bé de salut. En aquest sentit, anima a tothom a ser donant de sang.

sang

L’unitat mòbil estarà situada de 10 mati a 2 del migdia i de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre, darrera la plaça de l’ església. a les 6 de la tarda, a la biblioteca municipal es farà l’inauguració de l’exposició de filatèlia “Expotor 2014”. Enguany serà una exposició dedicada a la mancomunitat i altres col·leccions. El membre de l’entitat, Josep Matas ens parla sobre aquesta mostra.

expotor 2014

L’exposició romandrà oberta del 22 al 24 d’agost de dos quarts de 7 a 9 del vespre. A les 7 de la tarda, a l’esplai tindrà lloc l’homenatge a la parella de més edat. L’associació de gent gran ens avança els homenatjats.

esplai gent gran

A continuació es farà l’inauguració de l’exposició “Expo-Art 2014”. A les 8, al parc de la sardana, assaig obert de la colla castellera de l’Alt Maresme. Ens en parla el cap de colla, Marc Ruiz.

assaig castellers fm

Com és habitual els divendres d’estiu, l’associació La Nostra Dansa farà una nova audició de sardanes a la plaça. Avui sonaran les següents sardanes: Les cabanyes entre vinyes (Jordi Feliu); La Vall de Camprodon (Ricard Viladesau); Un tomb per Cracòvia (Alfred Abad); Llar Alegre (Ricard Castells); La font de la Vila (Josep Saderra) i Cançó de la Marta (Francesc Mas i Ros). L’audició anirà a càrrec de la cobla Vila de Caldes, a partir de les 10 de la nit.

Més de 500 persones participaran a la setzena edició del Cercatasques de Tordera que començarà a dos quarts d’11 de la nit. L’inici serà al Parc de la Sardana i finalitzarà amb el concert del grup de versions “Els Old Star” i la “Festa dels 80 i 90” amb el DJ Iván Canalejo, a la Plaça de l’Església. Els participants aniran acompanyats de la xaranga Damm-er i la Colla de Diables de Tordera. Escoltem la regidora de Joventut, Eliana Romera.

cercatasques

Al mirador, també hi haurà barraques de les diferents entitats locals.