IniciNoticiesCulturaELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME FARAN UN PILAR AL CIM DEL PUIGMAL.

ELS CASTELLERS DE L’ALT MARESME FARAN UN PILAR AL CIM DEL PUIGMAL.

Castellers Alt MaresmeEls Castellers de l’Alt Maresme aixecaran un castell al cim del Puigmal, a 2910 metres d’alçada. És una iniciativa d’aquesta entitat que vol fer una acció original. Se sortirà aquest divendres 15 d’agost en autocar des de Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls, Blanes i Tordera. Agafaran el tren cremallera per arribar fins a Núria, on també és previst que hi facin un pilar. Ho explicat el cap dels maduixots, Marc Ruiz.

castellers

Les persones membres de l’entitat, i altres persones que hi puguin estar interessades, s’han de posar en contacte amb la Colla de Castellers de l’Alt Maresme per aconseguir plaça per l’autocar. Per fer la ruta cal estar preparat físicament ja que la pujada és d’unes 2 hores i mitja amb un desnivell positiu de gairebé 1000 metres. Cal dur esmorzar i dinar, aigua i roba d’abric.

El preu és de 7 euros per l’autocar i 5 euros i mig pel cremallera. Pels nens de 4 a 6 anys el cremallera té un cost de 2€. La tornada és cap a les 8 del vespre amb arribada a Tordera així com la resta de poblacions de l’Alt Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES