IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE ROCA-ROSSA I EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA PREPAREN...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE ROCA-ROSSA I EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA PREPAREN EL SETÈ APLEC DE LA MARE DE DÉU DEL MONESTIR PER AQUEST PROPER DIVENDRES, 15 D’AGOST, FESTIVITAT DE SANTA MARIA.

03408Aquest proper divendres, 15 d’agost, diada de Santa Maria, es durà a terme el tradicional Aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa, que enguany arriba a la setena edició. Les activitats començaran de 11 a 12 del matí amb la tradicional ofrena floral a la Marededéu, situada davant de la font del Camí Ral del veïnat.

A les 12, al monestir, petit concert de violoncel a càrrec del músic torderenc Òscar Diego Flores. A un quart de 1, recital de poemes i cants dedicats a la marededéu de Roca-Rossa pels poetes i rapsodes Maria Dolors Oliveres i Joan Madrid. A tres quarts de 1 del migdia començarà la processó de la Mare de Déu de Roca-Rossa, des de la font del Camí Ral fins a l’absis del Monestir. A la 1, celebració de la Missa, presidida pel Mossèn Emili Guerrero i cant dels goigs per part dels assistents. Al final de la mateixa, benedicció de la imatge patró feta en guix i pintada recentment per l’artista lloretenca Maria Anunciació de Castro. Finalitzada la Missa, es repartirà “ponxe” i un aperitiu. La presidenta del Cercle d’història de Tordera, Mercè Torrelles explica que la principal novetat d’enguany, és que la missa es farà a l’interior del monestir.

aplec roca-rossa

A les 2, dinar popular amb una arrossada per tots els assistents. El preu del tiquet és de 10 euros i es poden reservar al bar Can Manel o per telèfon al número 619 01 32 50. El dinar serà amenitzat amb el conjunt Insane job.

A la tarda, a partir de les 6 per tancar la festivitat, berenar tradicional de pa amb oli i sucre, pa amb vi i sucre, pa amb melmelada artesana i vasos de llet fresca.  Per facilitar la mobilitat i l’accés fins a Roca-Rossa, hi haurà servei d’autocar que tindrà sortida des de la Pista de l’Amistat  fins a Roca-Rossa.

Les activitats d’aquest aplec reben el suport de l’Ajuntament de Tordera, de la Xarxa de Parcs Naturals i de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES