IniciNoticiesPolíticaTRETZE MUNICIPIS DEL MARESME, ENTRE ELS QUALS TORDERA, REDUIRAN LA FACTURA ENERGÈTICA...

TRETZE MUNICIPIS DEL MARESME, ENTRE ELS QUALS TORDERA, REDUIRAN LA FACTURA ENERGÈTICA GRÀCIES A LA COMPRA AGREGADA DE GASOIL.

consell-comarcal-maresmeEl Consell Comarcal del Maresme permetrà a 13 ajuntaments de la comarca, entre els quals hi ha Tordera, el repostatge de gasoil a un preu més reduït. Aquest estalvi econòmic s’ha aconseguit gràcies al sistema de compra agregada del Consell Comarcal que es basa en l’economia d’escala per aconseguir preus més competitius. Segons ha explicat el President del CCM, Miquel Angel Martinez l’objectiu és que els serveis públics del Maresme funcionin amb una menor despesa econòmica, però també amb un important estalvi energètic”.

compra agregada

Carles Aulet, regidor de Sostenibilitat, Obres i Serveis de l’Ajuntament de Tordera, assegura que amb la compra agregada s’estalviarà entre un 10 i un 20% respecte a una compra convencional.

aulet gasoil ccm

Aquesta és la primera compra agregada d’hidrocarburs per part de les administracions públiques que es fa a Catalunya. S’hi han adherit els ajuntaments d’Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Dosrius, El Masnou, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Dalt. Tots ells sumen un consum de prop de 385.000 litres de gasoil A i de 95.000 litres de gasoil C. L’adjudicació, a l’ empresa Petronieves,  ha estat per un valor de 949.000 euros, una quantitat que representa un estalvi de 100.000.

ÚLTIMES NOTÍCIES