IniciNoticiesSocietatEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME CONTRACTA 34 PERSONES ATURADES EN EL MARC...

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME CONTRACTA 34 PERSONES ATURADES EN EL MARC DEL “PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ”.

socEl Consell Comarcal del Maresme ha contractat aquest mes d’agost 34 persones en situació d’atur que, fins el gener de 2015, treballaran per adquirir una experiència professional i rebran formació que millori les seves capacitats d’ocupació futura. Les persones contractades treballaran en 14 ajuntaments del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt.

Les contractacions han estat possibles per la participació de l’administració comarcal en el “Programa Treball i Formació” impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb finançament del Departament d’Empresa i Ocupació i cofinançament del Fons Social Europeu.

Per altra banda, La Diputació de Barcelona també dóna suport a les persones aturades i atorga subvencions per a nous plans locals d’ocupació.

En concret,  l’ajuntament destinarà 80.000 euros per a la contractació de plans locals d’ocupació. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde plans ocupacionals

L’Àrea d’Inserció i Ocupació Local està treballant actualment en la gestió d’aquests plans que properament permetran noves contractacions de persones en situació d’atur.

ÚLTIMES NOTÍCIES